Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Frederik Van Lierde houdt Facebook live, stuur nu je vragen door
Extra

Frederik Van Lierde houdt Facebook live, stuur nu je vragen door

Ironman wereldkampioen van 2013 Frederik Van Lierde gaat dinsdag in gesprek met je op de facebookpagina van 3athlon.be. Twee weken geleden stelde Frederik Van Lierde in bijzijn van heel wat persbelangstelling (van thuis uit weliswaar) de nieuwe Triatlon Menen voor. Op 13 september staat de terugkeer van het triatlongebeuren in Zuid-West-Vlaanderen gepland. Ongetwijfeld heersen er nog bij onze lezers heel wat vragen en daarom organiseren we op dinsdag 7 april om 18:00 een Q&A sessie met de Hawaii winnaar van 2013.

Stuur vooraf jullie vragen op

Frederik Van Lierde neemt in september afscheid van het Belgisch triatlon-publiek met een nieuwe wedstrijd voor eigen volk, een halve triatlon in Menen. Dit nieuws konden jullie eerder al in een voorgaand artikel op onze website. Nu we met z’n allen thuis vastgekluisterd zitten hebben we dan ook heel wat tijd om al het nieuws op de voet te volgen en dat wekt ongetwijfeld heel wat vragen bij jullie op.

Jullie vragen over de nieuwe wedstrijd in Menen willen we dan ook niet onbeantwoord laten, dus sloegen Frederik Van Lierde en onze redactie de handen in elkaar om een Facebook live event te organiseren. Maar om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen we aan onze lezers om nu al jullie prangende vragen door te sturen om dit gesprek al te kunnen voeden.

STUUR JULLIE VRAGEN NAAR info@3athlon.be

Facebook Live Sessie

Zoals jullie al konden lezen laten we deze vragenronde dus verlopen op de Facebookpagina van 3athlon.be . Ook hier kunnen jullie zeker tijdens het gesprek van Frederik met onze reporter Gert-Jan D’haene met jullie vragen terecht. Eén uur lang zullen ze beide klaarstaan om de gekozen onderwerpen naar boven te brengen wat ongetwijfeld zal zorgen voor een leuk en interessant tussendoortje in deze lockdown periode.

FACEBOOK LIVE

Frederik Van Lierde neemt in september afscheid van het Belgisch triatlon-publiek met een nieuwe wedstrijd voor eigen…

Geplaatst door 3athlon.be op Maandag 6 april 2020

Q&A met Frederik Van Lierde, dinsdag 7 april om 18:00 op 3athlon.be Facebook pagina