Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet vindt geniale en goedkope oplossing om toch te kunnen zwemmen
Fun

Triatleet vindt geniale en goedkope oplossing om toch te kunnen zwemmen

Xavier Muchery, triatleet bij EFC-ITC Izegem, zit nooit om een stunt verlegen, maar nu heeft hij toch een echt geniale en wel erg goedkope oplossing gevonden voor elke triatleet die in deze corona-tijden toch aan zwemmen wil doen. Muchery, die we eerder al als echte teamspeler zagen invallen bij het topteam van EFC-ITC in de T3 Series en zelfs meerdere races op 1 dag zagen doen in Oudenaarde, fabriceerde met wat hulp zijn eigen tegenstroom zwembad. De benodigdheden? Een opblaasbad, een rekker… en een bladblazer!

https://www.facebook.com/xavier.muchery/videos/3168895343143329/