Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbekijk Facebook Live met Frederik Van Lierde: “Bekijk dit als je winter training”
Afscheid Frederik Van Lierde

Herbekijk Facebook Live met Frederik Van Lierde: “Bekijk dit als je winter training”

Frederik Van Lierde was onlangs te gast bij 3athlon.be in een interactieve Facebook Live sessie met onze redacteur Gert-Jan D’haene, over de triatlon van Menen, over de corona-tijden, over zijn laatste seizoen en over trainen in deze omstandigheden. Frederik beantwoordde ook heel wat vragen van de kijkers. Je kan de sessie van 1 uur nu herbekijken hieronder:

Er kwamen een aantal vragen hoe Frederik op dit moment zijn trainingen ervaart en of hij tips heeft voor triatleten in deze lockdown periode. “Voor mij is het zaak van terug te vallen op de wintertrainingen,” vertelt Frederik. “Ik vertelt het tegen al mijn atleten die ik coach en ook mijn coach Luc Van Lierde zegt hetzelfde. Prent gewoon in je hoofd dat we nu een extra lange winter krijgen, met twee tot drie maanden extra wintertraining. Als er wordt aangekondigd dat er opnieuw wedstrijden komen, dan zal je nog genoeg tijd hebben om specifiek richting die wedstrijd te trainen. Het heeft nu helemaal geen zin om wedstrijdspecifieke trainingen te doen, om in vorm te zijn. Er zijn toch geen wedstrijden,” aldus Frederik.

https://www.facebook.com/224261900992167/videos/847098305770408