Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wat is er nog mooier dan een overwinning?
Foto van de Week

Wat is er nog mooier dan een overwinning?

Toptriatleet Pieter Heemeryck kennen we allemaal van zijn geweldige overwinningen en zijn schitterende tweede plaats in The Championship achter Sebastian Kienle vorig jaar. Maar in deze Foto Van De Week pakt de Reiger van het DOMO-Scott team een van zijn allermooiste overwinningen ooit, met dank aan de photoshop skills van Robrecht ‘Bobby’ Paesen van de Jogclub Herent. Pieter is namelijk voor de tweede keer papa geworden, van een flinke zoon Oliver. De Ironman Hawaii winnaar van 2047 is bij deze bekend…

Live for the moments you can't put into words. 💕 Welcome Oliver. 💕

Geplaatst door Pieter Heemeryck op Dinsdag 14 april 2020

Want Oliver blijkt al een liefhebber te zijn van LSD-training, dat heeft mama Frone meteen mogen ervaren. “Ja, Oliver kwam inderdaad een stuk later dan de verwachte bevallingsdatum,” vertelt een dolgelukkige Pierre. “Maar mama en Oliver zijn allebei kerngezond en stellen het wel. Ze mochten al na 24 uur het ziekenhuis verlaten, dat hebben ze daar graag in deze tijden. Het voordeel van deze corona-crisis is dat ik nu niet ergens ver weg ben om een wedstrijd te doen, maar gewoon thuis bij mijn gezin kan blijven,” aldus papa Pieter Heemeryck.

Babyboom

Er lijkt wel een ware babyboom te zijn in triatlonland, want nadat onze sportfoodie Ien Vitse van Food For Athletes een paar weken geleden bevallen is van een mooie tweeling, werden ook Peter Croes en Yasmine Willems twee weken geleden papa en mama van Lukas Croes. Wij wensen hen allemaal veel plezier toe met de ‘next generation’ triatleetjes en duimen mee voor niet al te veel slapeloze nachten 😉