Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Leden Triatlon Vlaanderen bevestigen vertrouwen in voorzitter en bestuursleden
Nieuws

Leden Triatlon Vlaanderen bevestigen vertrouwen in voorzitter en bestuursleden

Voorzitter Michael Schouwaerts en de vier bestuursleden die zich opnieuw verkiesbaar hadden gesteld, hebben in een digitale Algemene Leden Vergadering het vertrouwen gekregen van de leden van Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlon en multisport federatie. De Raad Van Bestuur is verkozen voor de komende vier jaar, tot aan de olympiade van Parijs. In dezelfde ALV werd duidelijk dat Triatlon Vlaanderen 2019 afgesloten heeft met een positief resultaat van bijna 150.000 euro, wat zal gebruikt worden voor diverse fondsen. Het beleid 2021-2024 wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Tijdens de algemene ledenvergadering werd de Raad van Bestuur van Triatlon Vlaanderen verkozen voor een nieuwe periode van 4 jaar. Het vertrouwen in Michaël Schouwaerts, Luc Langeraert, Bart Thijs, Bieke Verscheure en Katty Van Driessche werd bevestigd. De komende 4 jaar zal er hard gewerkt worden om de Triatlon-en Multisport in Vlaanderen te doen groeien en uit te groeien tot een servicegerichte ledenorganisatie.

Digitale procedure

“De afgelopen weken doorliep Triatlon Vlaanderen, met respect voor de coronamaatregelen, een digitale procedure voor de algemene ledenvergadering. Deze procedure werd opgezet om de continuïteit van de werking te garanderen en niet in een beleidsvacuüm terecht te komen. Onder andere de verkiezing van een nieuwe Raad van Bestuur stond op de agenda. Van de huidige bestuursploeg stelden 5 personen zich opnieuw kandidaat, zij werden allen met een ruime meerderheid herverkozen. Claude Vanden Hurk, Kristof Van Daele en Stefaan Depaepe stelden zich niet meer kandidaat. Triatlon Vlaanderen dankt hen uiteraard voor de inspanningen die ze in de vorige periode hebben geleverd.

Met de verkiezing van dit bestuur bevestigen de leden het vertrouwen in de mensen die ongeveer een jaar geleden hun verantwoordelijkheid opnamen. De ambitie om uit te groeien tot een servicegerichte ledenorganisatie en de Triatlon-en Multisport in Vlaanderen te doen groeien wordt hiermee bevestigd. De komende weken en maanden zal er hard gewerkt worden om het nieuwe beleidsplan 2021-2024 vorm te geven.De functieverdeling tussen de bestuursleden wordt binnenkort besproken,” luidt het bij Triatlon Vlaanderen.

“Stabiel en financieel gezond”

Michaël Schouwaerts, huidig voorzitter: “Ik ben blij dat we het mandaat krijgen om de ingeslagen weg verder te zetten. Het afgelopen jaar is er bijzonder veel werk gebeurd om uitdagingen uit het verleden op te lossen. De federatie is nu stabiel en financieel gezond. We gaan nu met het bestuur en de medewerkers aan de slag om concrete verbeteringen voor onze leden te realiseren.”