Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Schrijf nog snel in voor de eerste Lockdown Triathlon Challenge van Sportevents
Nieuws

Schrijf nog snel in voor de eerste Lockdown Triathlon Challenge van Sportevents

Vrijdagavond 24 april sluiten de inschrijvingen voor de eerste Lockdown Triathlon Challenge van Sportevents, dus je hebt nog net genoeg tijd om je nog snel in te schrijven voor de Herderen sprinttriatlon Challenge. Ga samen met bijna 400 triatleten individueel, in je eigen buurt, de uitdaging aan en leg in het weekend van 25 en 26 april 500 meter lopen, 23 km fietsen en 5 km lopen af. Je registreert je inspanning op Strava en op die manier kom je mogelijk in je eerste triatlonuitslag van het seizoen…

Mets, Odeyn, Heemeryck, Thijs, Luxem…

Ondertussen hebben zich al bijna 400 triatleten gemeld voor de Herderen Lockdown Triathlon Challenge. Onder hen vinden we een paar mooie toppers, zoals Tom Mets, Seppe Odeyn, Adam Lambrechts, Brecht en Niels Van Vooren, David De Grooff, Dennis Dieussaert, Mathias Cloostermans, Nick Thijs, Sander Heemeryck, Sven Vandenbroucke, Tom Steenackers, Tom Van Cappellen, Toon Marien, Wazo De Rouck, Wouter Vander Mast, Yeray Luxem en Wim De Doncker zelf, al heeft die het voordeel van een bijna volledig dalend parcours van Baraque Fraiture via de Samree naar La Roche.

Want dat is dus het uitgangspunt van deze Lockdown Triathlon Challenge, die volledig outdoor moet afgelegd worden en dus niet op powertrainer en/of loopband. Je zoekt je eigen parcours, liefst niet te ver uit je buurt, en je registreert je inspanningen op Strava. Maandag 27 april wordt er een uitslag opgemaakt en op 3athlon.be proberen we ook wat live verslaggeving te brengen, zowel van onze eigen pogingen als van andere triatleten.

Hoeveel triatleten chickt Charlotte Dewilde?

Bij de vrouwen is het uitkijken naar Charlotte Dewilde. De vriendin van ex-Belgisch kampioen triatlon Arthur De Jaegher staat er vooral om bekend om in de trailruns bijna (en soms helemaal) alle mannen te kloppen. We zijn zeer benieuwd wie van de triatleten dit weekend aan de looptijden van Charlotte komt en gaat ‘gechickt’ worden door de Scott-atlete. En leuk om haar eindelijk in een triatlon te zien. Ze neemt het op tegen onder andere Lore Vanclooster, Floor Martens, Lotte De Vet, Maurine Ricour, Shauni Naert en Yolanda Witteveen…

Inschrijven en alle andere informatie via de website van Sportevents.