Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
SHOP À BLOC, fietszaak gaat van start met eigen webshop
Extra

SHOP À BLOC, fietszaak gaat van start met eigen webshop

In coronatijden mogen bedrijven niet blijven stilzitten en dat geldt ook voor onze partners. Om hun diensten en materiaal tot bij de klant te krijgen gaan ze dan ook over tot enkele vernieuwingen en die zetten wij maar al te graag even in de kijker. Zo bracht À Bloc, de fiets – en triathlonshop uit Beernem, hun gloednieuwe webshop gisteren online.

Stroomversnelling

Het plan om een online webshop op te richten was al veel eerder opstaan bij Tom, de eigenaar van de zaak. Maar de huidige, uitzonderlijke situatie zorgde ervoor dat de webshop online brengen wat sneller kwam zoals vooraf gepland. Het hele assortiment (fietsen weliswaar) die À Bloc in de winkel aanbiedt kan je vanaf nu dus ook op deze website terugvinden. Exclusieve merken zoals Quintana Roo, Ventum, Cervelo, Orbea en Argon 18 zijn vanaf nu dus ook online voor iedereen beschikbaar.

Fietsen op maat

De klant krijg net zoals in de winkel ook op de online store de vrije keuze van aankoop voor zijn of haar bolide. Tientallen ‘pre-built’ bikes verdeeld over koers – en triathlonfietsen alsook mountainbikes kan je er bezichtigen.

Ook je eigen fiets samenstellen is geen enkel probleem. In de ‘Create It’ tool kan je jouw model naar keuze selecteren en die aanpassen naar eigen voorkeur. Van kleur naar wielset of componenten tot zelf een eigen upgrade naar keuze? Alles is mogelijk dus stel je gerust je fiets samen zoals jij die wilt en bij elke aanpassing kan je de prijssetting nauwkeurig opvolgen zodat je kan nagaan of je al dan niet binnen je vooropgestelde budget blijft!

Kies de juiste fiets

Natuurlijk mag ook de juist grootte van je fiets niet over het hoofd gezien worden. Om je hierin wegwijs te maken staat een maattabel online maar indien je twijfelt aarzel dan zeker niet om Tom van À Bloc telefonisch of via mail te contacteren. Hij staat tijdens de openingsuren, vanop afstand weliswaar, steeds paraat om jullie met het nodige advies bij te staan. Uiteraard zit een persoonlijke bikefitting er nog niet meteen in, maar met het juist overleg zal À Bloc je fiets zo goed mogelijk afstellen zodat je moeiteloos de eerste weken op je gloednieuwe tweewieler kan overbruggen.