Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bestel jouw 3athlon.be – Mojid Bands en geniet van een mooie korting!!!
Gear

Bestel jouw 3athlon.be – Mojid Bands en geniet van een mooie korting!!!

Veiligheid is van alle tijden. Door de gehele coronacrisis is dit topic heter dan ooit. Mondmaskers, handschoenen en nog zoveel meer krijgen (terecht) heel wat aandacht om in huis te halen. Maar toch willen we even de focus verleggen want er is meer naast het gehele corona-gebeuren. Ook buiten het virus schuilt er soms om iedere hoek en dan kan snel handelen levensbelangrijk zijn. Met een Mojid Band hou je op ieder uur van de dag jouw belangrijke medische info rond de pols. Vanaf nu kan dat ook in de kleuren van 3athlon.be .

Mojid Bands?

Mojid band is een armband die jouw en je dierbaren (kinderen, ouders, vrienden) beschermt met contact- en medische gegevens in het geval er iets fout loopt (verloren lopen, een val, een flauwte, …). Mojid armbanden zijn gemaakt uit anti-allergisch siliconen rubber waarop een kleine roestvrij metalen ID-tag is geplaatst. De tags zijn individueel laser gegraveerd met CO2-technologie machines (waarschijnlijk de beste op de markt) met de gegevens die u er zelf op wilt. De Mojid Bands zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren en zijn licht, waterafstotend en duurzaam (en uiteraard…zeer stijlvol).

Indien je geen inspiratie hebt welke gegevens je allemaal wil laten graveren krijg je in dit artikel alvast een voorbeeld te zien hoe de Mojid Band van onze hoofdredacteur eruit ziet. Mojid Bands zijn er in twee modellen: voor jongeren (3maten) en volwassenen (lengte aanpasbaar).

3ATHLON.BE – MOJID BAND

In samenwerking met Mojid Band hebben we ervoor gekozen om een gepersonaliseerde Mojid Band van 3athlon.be te laten ontwikkelen. Omdat wij rotsvast in dit project geloven willen we op deze manier iedere triatleet stimuleren om op deze manier nog wat veiliger de training aan te vatten.

BESTEL TUSSEN 13 MEI EN 13 JUNI JOUW 3ATHLON.BE MOJID BAND EN GENIET VAN 15% KORTING

GEBRUIK DE CODE: 3ATHLON

De 3athlon.be Mojid Band is er uiteraard een met een oranje polsband en met het 3athlon.be logo op het plaatje. Hier heb je nog 5 lijnen ter beschikking om je persoonlijke en belangrijke info mee te geven. Wanneer je voor 13juni jouw 3athlon.be exemplaar bestelt geniet je ook van een speciale 15% korting!!! Ook je kids kunnen van deze korting genieten en zo een speciale oranje uitvoering krijgen. (wel zonder logo, maar met 4lijnen voor essentiële info).

Steun Child Focus

Net zoals bij de andere Mojid Bands steun je bij je aankoop van een 3athlon.be exemplaar het goede doel. Bij aankoop van iedere Mojid Band wordt er telkens €1 gestort op de rekening van Child Focus. Voor meer info en jouw bestelling: bezoek de website van Mojid Bands!

*Bij iedere bestelling krijg je nog een extra kleur van de siliconen rubber die je zelf kan kiezen op de website van Mojid Bands.

MIJN 3ATHLON.BE – MOJID BAND BESTELLEN