Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
CEO Sportoase schrijft open brief aan regering: “Geef de sportsector vertrouwen”
Multisports

CEO Sportoase schrijft open brief aan regering: “Geef de sportsector vertrouwen”

Michael Schouwaerts, voorzitter van Triatlon Vlaanderen en CEO van Sportoase, richt zich in een open brief tot de regering, waarin hij vraagt naar duidelijke maatregelen en een perspectief voor heropening. “Geef de sportsector vertrouwen op basis van duidelijke richtlijnen zodat we samen weerbaarheid en gezondheid een toekomst kunnen geven…”

“Sportoase respecteert in volledigheid de opgelegde maatregelen en gedwongen sluiting, maar is ervan overtuigd een belangrijke- en veilige rol te kunnen spelen in de heropstart van sport in de brede zin en vraagt daarom duidelijkheid rond maatregelen en een perspectief naar mogelijkheden zodat de voorbereiding naar een veilige heropening ingezet kan worden,” luidt het in de open brief van Michael Schouwaerts.

Sportoase vierde in mei zijn 15de verjaardag en postte eerder al een aantal filmpjes op social media die aantonen dat de groep met 16 sportvestigingen (en een 17de in opbouw in Deurne) klaar is om in alle veiligheid te heropenen. De open brief werd al meer dan honderd keer gedeeld op social media en krijgt veel reacties van zwemmers en andere sporters.

✍️ | Michaël Schouwaerts, Algemeen Directeur van Sportoase, schreef een open brief.."Sportoase respecteert in…

Geplaatst door Sportoase op Maandag 25 mei 2020