Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef het allereerste 3athloncafe met Triatlon Vlaanderen – video
3athloncafe

Herbeleef het allereerste 3athloncafe met Triatlon Vlaanderen – video

Om in tijden van corona toch over triatlon te kunnen babbelen, organiseert 3athlon.be sinds mei zijn 3athloncafe’s via Facebook Live, met als eerste gasten Michael Schouwaerts, Bieke Verscheure en Tom Schippers van Triatlon Vlaanderen. De live sessie werd door heel wat mensen gevolgd en is uiteindelijk meer dan 3.000 keer bekeken. Bij deze geven we je de mogelijkheid om het uitgebreide panelgesprek van een uur opnieuw te beleven. Woensdag 27 mei nemen Bart Aernouts, Liesbeth Leysen en Bruno Clerbout plaats in ons virtuele cafe…

https://www.facebook.com/3athlon.be/videos/787960865069828/

In het 3athloncafe met voorzitter Michael Schouwaerts, bestuurslid Bieke Verscheure en directeur Tom Schippers van Triatlon Vlaanderen hebben we het over het herstarten van de groepstrainingen bij de clubs, de nood aan zwemwater en voorwaarden, hulp aan organisaties en atleten bij geannuleerde wedstrijden, triatlonsponsoring in tijden van corona en de hechte triatloncommunity…

Aernouts, Clerbout en Leysen over Hawaii

Woensdag 27 mei ontvangen we in ons virtuele cafe ex-Ironman pro en Hawaiiaans 3athlon.be correspondent Bruno ‘Bruce’ Clerbout, meervoudig Ironman kampioene en gekwalificeerde triatlete voor Kona en Taupo, Liesbeth Leysen, en vice-wereldkampioen Ironman van 2018 Bart Aernouts. Samen met hen gaan we het vooral hebben over de Ironman van Hawaii in februari én oktober 2021. Het 3athloncafe gaat om 20 u. van start op de facebookpagina van 3athlon.be