Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
WCUP lanceert ideale sportdrank voor lange afstandsatleten
Nutrition

WCUP lanceert ideale sportdrank voor lange afstandsatleten

Ook al laten de wedstrijden nog even op zich wachten, toch zat onze sportvoedingspartner WCUP de voorbije weken niet stil. Nadat ze enkele weken terug nog met de electrolyte tablets op de markt kwamen lanceerde WCUP nu hun gloednieuwe Long Distance Sports Drink. Deze drank werd speciaal ontwikkeld samen met boegbeeld Bart Aernouts. Om deze complete en verfrissende sportdrank in huis te halen moet je wel op tijd zijn want het gaat om een ‘Limited Edition’!

In samenwerking met Bart Aernouts en zijn entourage ontwikkelde WCUP een geoptimaliseerde sportdrank die perfect is aangepast aan de behoeftes van de lange-duursporter. Vooraleerst koos men met het tropical aroma voor een verfrissende smaak.  Maar ook op wetenschappelijk vlak streeft WCUP naar een zo compleet mogelijke sportdrank. Zo is er een verbeterde verhouding van trage suikers (maltodextrine) en fructose aanwezig en ook het optimale natriumgehalte moet zorgen voor een nog betere vochtabsorptie. Daarenboven ontziet deze nieuwe sportdrank de maag wat essentieel is tijdens een lange inspanning.

Om deze nieuwe drank te ontwikkelen werd niets aan het toeval over gelaten. Onder andere topatleet Bart Aernouts volgde het proces van nabij om het nodige advies te kunnen geven: 

“Het uitkiezen van de juiste voeding vind ik één van de belangrijkste pijlers in de voorbereiding van een wedstrijd. Omdat de inspanningen tijdens een triatlon meerdere uren in beslag nemen moet ik me ervan verzekeren dat ik een continue energievoorziening heb. Samen met WCUP gingen we aan de slag om hun gamma in sportdrank aan te vullen met een product voor elke wielerliefhebber, triatleet of andere lange duuratleet zonder in te boeten aan efficiëntie. “Ik heb deze Long Distance Sports Drink nu al meerdere keren gebruikt op trainingen en tijdens wedstrijden en het verschil is voor mij duidelijk merkbaar. En dat zonder maagklachten want die kan je tijdens een wedstrijd wel missen!”

Vanaf nu kan je dus terecht in een van de verkooppunten van WCUP op jouw product te gaan afhalen. Ook online kan je terecht op de webshop (https://wcup.eu/winkel/long-distance-sports-drink/) van WCUP om Long Distance Sports Drink bij je thuis te laten leveren maar vergeet niet: op is op!