Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sebastian Kienle breekt sleutelbeen bij val: “Nu is een goed moment…”
Nieuws

Sebastian Kienle breekt sleutelbeen bij val: “Nu is een goed moment…”

De Duitse toptriatleet en Ironman Hawaii 2014 winnaar Sebastian Kienle heeft deze week tijdens een fietstraining zijn sleutelbeen gebroken bij een valpartij. Kienle, die vorig jaar onze landgenoot Pieter Heemeryck nog net te snel af was in The Championship, onderging meteen een operatie, maar blijft er positief bij. “Zijn er nog steeds geen races in beeld? Dan is het misschien nu een goed moment om je sleutelbeen te breken…”

Je sleutelbeen breken is nooit leuk, zeker niet voor een triatleet, maar áls je het dan toch moet doen, wellicht beter nu in de wedstrijdloze periode dan tijdens een druk seizoen. Zo redeneert althans Sebastian Kienle. ,,Zijn er nog steeds geen races in beeld? Dan is het misschien nu een goed moment om je sleutelbeen te breken”, schrijft hij op Instagram. ,,Wat losse materialen voor een bouwplaats en ik verloor mijn voorwiel. Maar dankzij het geweldige team van Klinik Gut kon ik al binnen 2,5 uur na mijn crash geopereerd worden. Het lijkt er op dat ik morgen wel weer met de zwemgroep mee kan doen. Of toch niet”, grapt Kienle.