Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleten eren overleden makker: indrukwekkende minuut stilte en applaus
Eerbetoon van de EFC-ITC triatleten aan hun makker Kasper Lagae (foto: 3athlon.be/Just Jean)
Opvallend

Triatleten eren overleden makker: indrukwekkende minuut stilte en applaus

Toen toptriatleet Kasper Lagae op 9 maart veel te vroeg overleed, kregen zijn triatlonvrienden, zijn familie en supporters door het begin van de corona-crisis niet echt de kans om afscheid te nemen van deze topper, maar op de eerste T3 post-corona triatlon in Willebroek volgde alsnog een mooi eerbetoon. Een indrukwekkende minuut stilte, gevolgd door een daverend applaus, bijgewoond door onder andere zijn vriendin Stephanie, begeleidden zijn EFC-ITC ploegmaats naar hun eerste wedstrijd zonder ‘De Phil’