Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Oostenrijkse triatleet wint “jacht-triatlon” tegen Lange, Iden en Blummenfelt
Kristian Blummenfelt, jager in Oostenrijk...
Nieuws

Oostenrijkse triatleet wint “jacht-triatlon” tegen Lange, Iden en Blummenfelt

De Duitse triatleet Christoph Schlagbauer heeft in het Oostenrijkse Podersdorf een wel heel opmerkelijk concept gewonnen: een jacht-triatlon die de Duitser alleen aflegde, achterna gezeten door onder andere Patrick Lange, Gustav Iden, Casper Stornes en Kristian Blummenfelt die in relay teams op 20, 40 en 110 minuten achterstand van de Duitser ook een volledige triatlon afwerkten. Het leverde spannende televisie op, want de wedstrijd werd live gestreamd op de Oostenrijkse TV. Uiteindelijk haalde Schlagbauer het. Hij finishte in 8u39 en bleef alle teams voor.

Kristian Blummenfelt legde het allemaal vast. Eerst zijn deelname aan de 10.000 meter in het indrukwekkende Bislett atletiek-stadion in Oslo in 29’32 en daarna de Hunting Race in Oostenrijk: