Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Welke triatleet doet Katie Ledecky na? Geen druppel morsen op 50 meter
Fun

Welke triatleet doet Katie Ledecky na? Geen druppel morsen op 50 meter

Opvallende beelden deze week van de Amerikaanse topzwemster Katie Ledecky, die de #GotMilkChallenge van social media app TikTok naar het zwembad verplaatste en probeerde een baantje te zwemmen van 50 meter zonder een druppel te morsen. Ledecky heeft sowieso al een prachtige stijl en techniek, maar ze benoemde haar optreden als “Waarschijnlijk een van mijn beste zwemnummers uit mijn carriere”… Wij zijn benieuwd welke triatleet de challenge aangaat, beelden zijn welkom 😉

Het opzet lijkt simpel: een glas melk, of bij sporters, zoals Ledecky natuurlijk een glas chocomelk, op je hoofd dragen zonder morsen. De vijfvoudige olympische medaille-winnares en 15-voudige wereldkampioene Ledecky zet het glas in het water op haar hoofd en zwemt dan een lengte van 50 meter in een olympisch bad… Wij zijn al blij met een lengte van 25 meter, desnoods twee, dus komaan triatleten, laat die filmpjes maar komen 😉