Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Definitieve streep door Ironman Barcelona, ook andere Spaanse 70.3 Ironmans afgelast
Bart Aernouts won de 70.3 Ironman in Barcelona in 2019 - Foto Activ Images (James Mitchell)
Nieuws

Definitieve streep door Ironman Barcelona, ook andere Spaanse 70.3 Ironmans afgelast

Terwijl we ons in Belgie mogen verheugen op triatlonwedstrijden vanaf eind augustus en ook internationaal her en der de triatloncompetities worden hervat, kwam dinsdag het bericht binnen dat er een streep gaat door Ironman Barcelona en de al uitgestelde Spaanse 70.3 Ironman triatlons. Een verrassing was dat niet, gezien de corona-situatie in Catalonie, maar het leidt toch tot heel wat ontgoocheling bij de vele Belgische triatleten die ingeschreven waren voor de Ironman van 4 oktober. Ook de 70.3 Ironmans van Marbella, Mallorca en Barcelona verdwijnen van de 2020-kalender…

De 70.3 Ironman van Marbella, die van Alcudia-Mallorca en die van Barcelona werden eerder al uitgesteld naar een datum in het najaar, maar Ironman heeft nu de definitieve beslissing genomen om de wedstrijden te schrappen. De drie triatlons komen wel terug in 2021: Marbella op 25 april, Mallorca op 8 mei en Barcelona op 3 oktober, waardoor de 70.3 Ironman in 2021 samenvalt met de volledige Ironman van Barcelona in Calella.

When we postponed the IRONMAN 70.3 Marbella, IRONMAN 70.3 Alcúdia-Mallorca, and IRONMAN 70.3 Barcelona triathlon from…

Geplaatst door IRONMAN Spain op Dinsdag 18 augustus 2020