Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Florian Badoux: “Annulatie via de pers vernomen…” Ironlakes houdt Facebook live om 20 u.
Start van de halve triatlon bij de Ironlakes 2019 (foto: Ironlakes)
Nieuws

Florian Badoux: “Annulatie via de pers vernomen…” Ironlakes houdt Facebook live om 20 u.

Het nieuws dat de Ironlakes triatlons werden geannuleerd door het schepencollege van Froidchapelle sloeg woensdag in als een bom, ook bij Florian Badoux en de rest van het organisatieteam. “Wij hebben formeel nog altijd niets van de gemeente gehoord,” vertelt Florian, “en we hebben het net zoals jullie vanochtend in de pers moeten vernemen. Nochtans was de burgemeester sinds half juli op de hoogte van onze protocollen en van de deelnemersaantallen. We houden vanavond om 20 u. een Facebook Live om in volle transparantie alle vragen van atleten te beantwoorden…”

We spraken woensdagnamiddag een boze, maar strijdvaardige Florian Badoux. “We gaan nog alles proberen om er nog iets aan te doen. Alexandra Tondeur heeft de Waalse minister van sport aangesproken en we hebben ook andere instanties benaderd. We hadden een volledig corona-proof plan klaarliggen en zijn er altijd van blijven uitgaan dat de wedstrijden konden doorgaan. We vinden dit vooral heel erg voor al die triatleten die er net zoals wij enorm hard naar uitgekeken hadden. Vanavond beantwoorden we graag in alle openheid hun vragen,” aldus Florian.

https://www.facebook.com/Ironlakes.Triathlon/posts/630989477554850

Woensdagavond om 20 u. zal het organisatieteam van de Ironlakes via moderator Amandine Gilson in een Facebook Live op de facebook-pagina van Ironlakes in alle transparantie alle vragen van pers en atleten beantwoorden…