Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Groen licht voor cross duatlon van Wommelgem, inschrijvingen vanaf dinsdagavond open
Multisports

Groen licht voor cross duatlon van Wommelgem, inschrijvingen vanaf dinsdagavond open

Goed nieuws uit Wommelgem, waar triatlon- en duatlonclub Wommelgem Endurance ons laat weten dat de cross-duatlon van Wommelgem op zondag 22 november groen licht gekregen heeft van de lokale overheid. Er moeten wel een aantal corona-maatregels nageleefd worden. Zo zal er aan de aankomst, rond de wisselzone en de atletiekpiste geen publiek toegelaten worden. Elders op het domein van Fort II, op het buitenfort, is er voldoende plaats voor de toeschouwers, al zal het dragen van een mondmasker en het respecteren van een veilige afstand verplicht zijn. Er is plaats voor 156 solo’s en 48 duo’s. De inschrijvingen gaan dinsdagavond 15 september om 21 uur open.

Het zal dus een cross-duatlon worden in afgeslankte versie tegenover de vorige zes jaar, maar de organisatie van Wommelgem Endurance wou er absoluut voor gaan om de recreanten en de top-atleten de mogelijkheid te geven toch een wedstrijd te doen. Verdere informatie vind je op de website van Wommelgem Endurance waar de inschrijvingen om 21 u. opengaan…

Vorig jaar won Gerry Druyts de cross-duatlon van Wommelgem