Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Verbeter jezelf met Polar’s ‘Knowledge is Progress’ campagne en maak kans op een mooie prijs!
Foto's Polar
Gear

Verbeter jezelf met Polar’s ‘Knowledge is Progress’ campagne en maak kans op een mooie prijs!

Zijn al je wedstrijden afgelast? Boek je geen vooruitgang meer tijdens het trainen? Daag jezelf dan wat meer uit en zet je vooruitgang weer op koers door met kennis van zaken te trainen. Polar daagt atleten uit zichzelf in vier weken te verbeteren op hun fiets- of looponderdeel met behulp van hun nieuwe Knowledge is Progress campagne. Topatleten als Lucy Charles, Cassandre Beaugrand maar ook F1-coureur Valtteri Bottas en ook onze Claire Michel en Koen Naert stimuleren anderen daarbij.

Het idee is even simpel als doeltreffend: je fietst of loopt een bepaalde route en neemt daarbij je tijd op. Vervolgens volg je vier weken trainingen en tips via Polar en daarna fiets of loop je dezelfde route, zodat je kunt zien of en zo ja, hoeveel je bent verbeterd. Claire Michel geeft je alvast het goede voorbeeld!

https://www.instagram.com/p/CEXdU0vhg5Y/

Alle details en de mogelijkheid tot inschrijven vind je op de website van Polar. Deelnemers maken overigens ook nog eens kans op een cadeaubon ter waarde van 550 euro voor de Polar Webshop.