Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athloncafe met Fre, Marten, Tine en Sara op online Endurance Sports Day van Will Sports in Kortrijk
Extra

3athloncafe met Fre, Marten, Tine en Sara op online Endurance Sports Day van Will Sports in Kortrijk

Op 11 november zou er in Kortrijk XPO de Endurance Sports Day van Will Sports zijn, met veel aandacht voor triatlon en als kers op de taart van een mooie affiche het 3athloncafe met Sara Van de Vel, Tine Deckers, Marten Van Riel en Frederik Van Lierde. Door de verstrengde corona-maatregelen zal het evenement wel doorgaan in Kortrijk XPO maar zonder publiek. Gelukkig kan je de hele dag de Endurance Sports Day online volgen en ook het panelgesprek met deze 4 toptriatleten kan je vanop afstand bekijken.

Will Sports is op twee jaar tijd een vaste waarde geworden als sportcongres, waarbij triatlon ook altijd een prominente plaats heeft gekregen, met twee jaar geleden nog Jan Frodeno als absolute topper. Vorig jaar was Bart Aernouts een van de blikvangers. Voor 2020 heeft Will Sports zijn concept aangepast naar een congres van meerdere dagen met telkens een specifiek thema. Zo zijn er de Vitality Days, De HR Sports Summit en de Epic Sports Summit. Maar voor de triatlonliefhebbers is het vooral uitkijken naar de Endurance Sports Day, met onder andere Pieter Heemeryck en Koen Naert.

Normaal waren we met 3athlon.be ook met een stand aanwezig geweest op de Endurance Sports Day, met een leuke verrassing voor alle bezoekers. We gaan nog even bekijken of we ook daar een online alternatief voor kunnen vinden. En je kan natuurlijk altijd virtueel deelnemen aan het 3athloncafe. Een panelgesprek gemodereerd door Hans Cleemput, hoofdredacteur van 3athlon.be, met de afscheid nemende Tine Deckers en Frederik Van Lierde en de troonopvolgers Sara Van de Vel en Marten Van Riel over triatlon, de voorliefde en aandacht in ons land voor de lange afstand, de gender equality tussen mannen en vrouwen in de triatlonsport, hoe triatlon zich verhoudt tot de drie individuele sporten en hoe triatlon verder evolueert…

Bekijk het volledige programma op de website van de Endurance Day.