Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
HOKA ONE ONE introduceert snelheidsduivel Rocket X
Foto's Hoka One One
Extra

HOKA ONE ONE introduceert snelheidsduivel Rocket X

Meer energie, minder gewicht en ideaal voor de echte korte-afstandsatleet: HOKA ONE ONE introduceert de Rocket X. Met deze traditionele racing flat begint de adrenaline al te pompen als je de veters strikt. De Rocket X is de lichtste uit de HOKA-line-up en speciaal ontworpen om je te helpen een vliegende start te maken. 

Geschikt voor korte afstanden 

De Rocket X is uitgerust met het lichtste schuimrubber dat tot nu toe door het merk is gebruikt en weegt slechts 210 gram. Bovendien heeft de wedstrijdschoen dezelfde responsieve koolstofvezelplaat als de Carbon X. Hierdoor is de schoen zeer geschikt voor kortere afstanden, waarbij je snel en efficiënt uit de startblokken moet komen. Ook heeft de schoen een zachte middenzool, een mesh-bovenwerk met hoog ademend vermogen en een lichtgewicht buitenzool van schuimrubber, wat het gewicht van de schoen nog verder omlaag brengt. 

Eigenschappen

  • Ademende anatomische tongconstructie garandeert een optimale pasvorm
  • Middenzool van CMEVA-schuimrubber biedt stabiliteit en schokdemping tijdens het lopen 
  • Koolstofvezelplaat zorgt voor een soepele afwikkeling van de voet
  • Early stage Meta-Rocker zorgt voor een uptempo, voortstuwende run 
  • Strategisch geplaatste rubberen delen voor een lager gewicht en een hogere slijtvastheid 

Prijs voor de Rocket X bedraagt €160, wij zijn alvast benieuwd wanneer dit model bij onze partner Vedette Sport voorradig is!