Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jennifer Lopez, Tom Cruise, Zac Efron en andere celebs binnenkort in Super League Triathlon?
De zwemstart van de Malibu Triathlon (foto: Super League Triathlon)
Nieuws

Jennifer Lopez, Tom Cruise, Zac Efron en andere celebs binnenkort in Super League Triathlon?

Super League Triathlon, de moderne en zeer spectaculaire triatlonseries, breidt uit naar de Verenigde Staten in 2021 met de overname van de immens populaire Malibu Nautica Triathlon. Die wedstrijd trekt elk jaar ruim 5.000 triatleten, maar is vooral bekend door de deelname van heel wat celebrities om het goede doel te steunen. Vorig jaar nog werd er meer dan 1 miljoen dollar opgehaald voor het kinderziekenhuis van Los Angeles. Onder andere Jennifer Lopez, David Duchovny, Teri Hatcher, Tom Cruise, Tia Carrere, Will Ferrell, William Macy en Zac Efron kwamen er al in actie de afgelopen jaren.

Super League Triathlon is bekend om zijn spectaculaire formats zoals de Triple Mix of de Eliminator. Het gaat telkens om korte en spannende triatlonwedstrijden met de allerbeste triatleten ter wereld. SLT organiseerde al races in Australie en Europa, maar trekt nu voor het eerst naar de Verenigde Staten. Super League Triathlon neemt de prestigieuze Malibu Triathlon over, maar het evenement blijft onder eigen merknaam bestaan. En ook de steun aan het Children’s Hospital Los Angeles blijft gegarandeerd.

Meer grote steden en regio’s in portefeuille

Michael D’hulst, de Belgische CEO en mede-stichter van Super League Triathlon kijkt al enorm uit naar de wedstrijd in 2021. “We hebben de Malibu Triathlon uitgekozen voor deze investering vanwege zijn ongelooflijke geschiedenis in de sprint en de olympische afstandsraces en zijn ongelooflijke potentieel voor de Super League Triathlon.”

“Het verwerven van de Malibu Triathlon is een perfecte gelegenheid voor de Super League om naar de VS te verhuizen en onze aanwezigheid op te bouwen in een regio die al een sterke affiniteit heeft met onze opwindende en dynamische races en de inhoud die we bieden. Het sluit ook aan bij onze bredere strategie om meer grote steden en regio’s aan onze portefeuille toe te voegen,” aldus Michael.

Begin 2021 zal Super League Triathlon met meer informatie komen over de datum en de precieze invulling van de Malibu Triathlon binnen de SLT-kalender en welke races er gehouden zullen worden.