Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Grootste fietsbeurs van Belgie moet wijken voor corona, geen Velofollies in 2021
Extra

Grootste fietsbeurs van Belgie moet wijken voor corona, geen Velofollies in 2021

Velofollies, de grootste fietsbeurs van Belgie en ook bijzonder populair bij triatleten en duatleten, zal niet doorgaan in 2021. Dat kregen we woensdag vlak voor het 3athloncafe bij de Endurance Sports Day al te horen en donderdagochtend werd het nieuws bevestigd door de organisatie. In plaats van een nieuwe datum te zoeken later in 2021 hebben ze bij Velofollies besloten om ineens door te schuiven naar 14, 15 en 16 januari 2022.

Bij Kortrijk XPO hadden ze een corona-proof plan voor Velofollies, met aanvankelijk een extra beursdag om het publiek te spreiden en het voorzien van 10 vierkante meter per bezoeker om de social distancing te kunnen garanderen. “Helaas is het corona-virus nog steeds volop aan het woeden, en heeft de Belgische overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd die volledig inzetten op het beperken van onderlinge contacten. Met de timings die op vandaag in het vooruitzicht worden gesteld, wordt het als niet realistisch ingeschat dat tegen half januari de beperkingen al zóver teruggedrongen zullen zijn dat een volwaardige editie van Velofollies mogelijk is”, luidt het bij Velofollies.

En dus wordt het uitkijken naar een volwaardige editie van Velofollies in Kortrijk op 14, 15 en 16 januari 2022.