Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dé uitdaging voor 2021: inschrijven voor uitgestelde of uitverkochte triatlons en duatlons – POLL
Duathlon

Dé uitdaging voor 2021: inschrijven voor uitgestelde of uitverkochte triatlons en duatlons – POLL

De laatste paar weken zien we op sociale media steeds meer triatleten en duatleten geconfronteerd worden met wellicht dé grootste uitdaging voor 2021: ingeschreven raken voor uitgestelde wedstrijden of uberhaupt een startticket te pakken krijgen voor wedstrijden die in sneltrainvaart uitverkopen. Zo is bijvoorbeeld de Ironman van Barcelona van 2021 al volledig uitverkocht en in eigen land stromen de inschrijvingen massaal binnen voor de triatlon van Bilzen, de Xterra in Namen en de Ironlakes om er maar een paar te noemen…

Wij willen dan ook graag een keer uitzoeken hoe de triatleten en duatleten zich voelen in een periode van onzekerheid, terwijl veel atleten wel graag een doel voor ogen hebben om hun wintertraining aan te vatten. Vul hieronder onze poll in en kijk mee hoe jouw collega’s met dezelfde vraag worstelen: nu inschrijven of wachten?

This poll is no longer accepting votes

Heb jij je al ingeschreven of ga je je inschrijven voor wedstrijden in 2021?
×

Aan het einde van de week maken we de resultaten bekend op 3athlon.be.