Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef het 3athlon-cafe van de Endurance Sports Day
Foto's 3athlon.be / Just Jean
Nieuws

Herbeleef het 3athlon-cafe van de Endurance Sports Day

De Endurance Sports Day op 11 November was een bijzondere maar zeker ook geslaagde dag die jullie met z’n allen online kunnen volgen. Ook voor het 3athlon-cafe dat deel uitmaakte van het programma woonden jullie met velen bij, waarvoor een dikke merci! Voor diegene die de babbel met Frederik Van Lierde, Tine Deckers, Sara Van De Vel en Marten Van Riel (op afstand) gemist hebben, niet getreurd! De live uitzending kunnen jullie nog enkele dagen bekijken op de website van Endurance Sports Day.

Wij doen alvast de komende maanden verder ons best om jullie volop op de hoogte te brengen van al het multisport nieuws die er in de wereld circuleert. Maar uiteraard hopen we nog meer om jullie allen zo snel mogelijk opnieuw te kunnen aantreffen op een van de vele events.