Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Het is nog 12 meter volgens mijn horloge…” De 150 km lopen van Seppe Odeyn in beeld
Multisports

“Het is nog 12 meter volgens mijn horloge…” De 150 km lopen van Seppe Odeyn in beeld

De FKT op de GR Hageland, oftewel de Fastest Known Time van 14 uur en 9 minuten op 150 km lopen, van Seppe Odeyn maakte heel wat reacties los en het haalde zelfs Sportweekend, wat niet kan gezegd worden van al zijn internationale duatlon- en triatlonprestaties 🙂 Maar zijn prestatie wordt pas echt indrukwekkend als je de beelden van Be Movi bekijkt van de FKT Hageland met start en finish in het donker. En met Seppe die aan de aankomst onder applaus blijft lopen, want “Het is nog twaalf meter volgens mijn horloge…”

Op de vraag van Bobby wat Seppe de dag nadien zou gaan doen, antwoordt de achtvoudige winnaar van de Hel van Kasterlee: “Ik ga morgen mountainbiken, of Erwin Vervecken moest nog bellen om aan de cyclocross (zijn GR Hageland FKT loopje was daags voor de veldrit van Leuven – redactie) deel te nemen.” Op 3athlon.be liet Seppe al weten dat de benen daags nadien minder goed aanvoelden.

En natuurlijk gaat het ook in de nieuwste aflevering van de Jogclub Podcast over zijn exploot van 150 km lopen, ze hebben wat rechtzettingen en brengen ook nog wat kijktips, maar Bobby en Seppe proeven ook hun eerste Quadruple.