Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
BIORACER bezorgt je een warme en stijlvolle winter.
Foto's 3athlon.be / Just Jean
Extra

BIORACER bezorgt je een warme en stijlvolle winter.

De wintermaanden laten zich ondertussen volop voelen maar dat wil niet zeggen dat we daarom van ’s morgens tot ’s avonds in onze warme zetel moeten blijven. De fiets bovenhalen kan evengoed en comfortabel tijdens de koude winterprik waarbij aangepaste kledij dan wel een must is. Onze kledingpartner, Bioracer Speedwear, staat opnieuw klaar met een uitgebreid gamma waar stijl en veiligheid primeren.

TEMPEST voor verschillende temperaturen

De ‘Tempest’ lijn werd enkele jaren geleden door bioracer geïntroduceerd en vormt nu ook de rode draad doorheen we wintercollectie van het Belgische kledingmerk. De Tempest collectie wordt opgedeeld in drie ‘klasses’ aangepast aan milde tot harde wintertemperaturen.

De Tempest LT is het perfecte tussenseizoensjersey dat kan gedragen bij temperaturen tussen de 10 en 15 graden terwijl de Tempest eerder aangeraden is wanneer de temperaturen de 10 graden niet overschrijden. Voor extremere weersomstandigheden ( temperatuur onder 0) is er nu ook de Tempest Protect waarbij een extra dikke en waterafstotende laag voorzien is.

HIGH VIS mag gezien worden

Met de High Vis bracht bioracer nog een extra lijn uit om de zichtbaarheid (bij dag) nog extra te benadrukken. Fluokleuren (geel en oranje) bepalen hier de toon maar zijn toch op een stijlvolle manier in de winterkledij geïntegreerd. Zowel de Tempest als de Tempest Protect zijn voorzien van een eigen design in de fluorescerende kleuren.

Ook tijdens deze duistere dagen vergat men bij bioracer de veiligheid niet uit het oog. Alle winterkledij (Tempest & Fluo) zijn zowel op de jersey als de light voorzien van reflecterende panelen die sterk zichtbaar bij nacht en mooi opgaan in de kledij overdag zodat je er altijd even stijlvol blijft uitzien.

Bekijk het volledige gamma van de wintercollectie zeker op de webshop van bioracer.