Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mare Nostrum crowdfunding:  de eerste avonturen van dit knotsgekke loopavontuur verzameld in één boek.
Extra

Mare Nostrum crowdfunding: de eerste avonturen van dit knotsgekke loopavontuur verzameld in één boek.

Run The Mare Nostrum… Meer dan een jaar geleden startte het project van deze langste relax-race ter wereld. In een meerjarenplan zullen deelnemers al lopend de volledige kustlijn van Europa afhaspelen. Op 1 juli 2019 begon het avontuur in het Nederlandse Cadzand nabij Knokke voor de eerste run in duo van 100km. Ondertussen zijn we ruim één jaar ofwel 46 etappes of beter 4600 kilometer verder en is intussen het Spaanse grondgebied bereikt. In 2021 gaat de tocht verder maar weldra vind je het eerste deel van dit avontuur op de boekenplank terug al is daar wel jullie hulp voor nodig…

“Follow The Coast”

Met het boek “Follow The Coast” willen de organisatoren dit mooie avontuur tot in de huiskamers brengen. Terwijl de laatste etappes worden afgelegd en bijhorende foto’s genomen worden slaan Mare Nostrum en uitgeverij Lannoo de handen in elkaar om het boek tegen de zomer van 2021 in de winkels te krijgen. “Follow The Coast” bundelt meer dan 500 HD foto’s die de volledige route weerspiegelen tussen de Belgisch-Nederlandse en Frans-Spaanse grens. Het boek wordt zo een visuele reis – en avonturengids met prachtige landschapsbeelden, talloze bezoektips en must do hikings.

Crowdfunding

Om dit prachtige boek op de markt te brengen heeft de organisatie wel nog wat extra financiële draagkracht nodig. Daarom werd vandaag een Crowdfunding opgestart waarbij iedereen zijn steentje kan bijdragen zodat dit boek tegen juni 2021 te verkrijgen is. €15.000 euro verzamelen in minder dan drie weken tijd is het ultieme doel om het eerste deel van deze collectie door de drukpers te laten gaan.

Zelf deelnemen

Uiteraard kan je zelf nog steeds zelf deelnemen aan dit knotsgekke avontuur. Vanaf volgend jaar gaat de het traject verder vanuit het Spaan San Sebastian vanwaar het Zuiders gedeelte van deze race wordt aangevat. Deelnemen doe je in duo waarbij je samen 100 km afhaspelt langs de Europese kustlijn. Bezoek dus zeker de website van Run The Mare Nostrum of schrijf je gewoon in voor een van de volgende etappes!