Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Britse triatlete Lucy Charles test positief op corona maar heeft geen symptomen
Lucy Charles in de Ironman Hawaii 2019 (foto: 3athlon.be/David Pintens)
Nieuws

Britse triatlete Lucy Charles test positief op corona maar heeft geen symptomen

Drievoudig vice-wereldkampioene Ironman triatlon Lucy Charles heeft positief getest op corona en moet twee weken in quarantaine, zo meldt de nieuwe internationale triatlon website Triathlon Today. De Britse toptriatlete laat op twitter weten dat ze geen symptomen. Gelukkig is het voor Lucy Charles ondertussen al off-season want ze zou sowieso niet aan de start komen van The Championship in Daytona.

“Ik heb juist positief getest op Covid-19,” laat Lucy Charles weten op haar Twitter-account. “Ik heb helemaal geen symptomen voorlopig, maar ik ga in zelf-isolatie voor de komende twee weken. Als iemand nog Netflix-suggesties heeft, stuur ze maar door.” Ondertussen tweette Charles dat haar echtgenoot Reece Barclay ook getest is en dat zijn uitslag gelukkig negatief is.

Donderdag worden overigens alle pro-triatleten die in Daytona aan de start komen van The Championship, waaronder onze landgenoot Pieter Heemeryck, nogmaals getest op corona. Iedereen moest zich al laten testen voor het afreizen naar de Verenigde Staten…