Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon en duatlon in Vlaanderen de komende 4 jaar: 3athloncafe met 3VL over het nieuwe beleidsplan
Duathlon

Triatlon en duatlon in Vlaanderen de komende 4 jaar: 3athloncafe met 3VL over het nieuwe beleidsplan

De Olympische Spelen mogen dan uitgesteld zijn naar 2021, de olympiade van vier jaar wordt gewoon aangehouden en dat betekent ook dat Triatlon Vlaanderen voor de periode 2021 tot en met 2024 een nieuw beleidsplan mocht ontwikkelen. In dat plan ligt de nadruk op groei, verbinding, kwalieit en goed bestuur. Het is het eerste beleidsplan van de nieuwe bestuursploeg. Donderdag 3 december om 20 u. doet Triatlon Vlaanderen het beleidsplan uit de doeken en ze beantwoorden jouw vragen in een online 3athloncafe via Facebook Live.

Om het nieuwe beleidsplan te ontwikkelen ging Triatlon Vlaanderen de samenwerking aan met de clubs, partners, atleten, organisatoren en medewerkers. “Onze sport is van ons allemaal en kan enkel verder uitgebreid worden als we de passie maar ook de mogelijkheden tot deelname samen en onderbouwd kunnen overbrengen naar geïnteresseerden die nu nog op diverse drempels staan. Door de vele fantastische initiatieven en ideeën samen te brengen tonen we de échte aantrekking van onze sport en krijgt die de basis en de toekomst die ze verdient,” vertelt voorzitter Michaël Schouwaerts in zijn voorwoord bij het nieuwe beleidsplan.