Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pieter Heemeryck bij Breakfast with Bob in Daytona: “We zijn een klein landje met heel goeie triatleten”
Nieuws

Pieter Heemeryck bij Breakfast with Bob in Daytona: “We zijn een klein landje met heel goeie triatleten”

Dat de Belgische triatleet Pieter Heemeryck bij de favorieten wordt gerekend in The Championship blijkt uit het feit dat hij donderdag mocht aanschuiven bij de befaamde Bob Babbitt voor Breakfast with Bob in Daytona. Pieter geeft in het interview een ontspannen indruk, opgelucht dat hij zijn fiets kon ophalen bij de luchthaven. Hij heeft het met Bob over zijn skateboard verleden, zijn valpartij van twee weken geleden, Daytona winnen als part-time leraar en zijn eerste twee jaar als pro-triatleet, het tactische gebruik van de hoge bochten op het race-circuit en hoe België als klein land zo’n geweldige triatleten voortbrengt… Bekijk de volledige video hieronder: