Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Eerste twee manches van nieuw cross-duatlon circuit krijgen nieuwe datum in 2021
De cross-duatlon van Westrozebeke wordt de nieuwe opener van de Cross Duatlon Series (foto: 3athlon.be/Mario Vanacker)
Multisports

Eerste twee manches van nieuw cross-duatlon circuit krijgen nieuwe datum in 2021

Normaal hadden we in januari al kunnen uitkijken naar twee manches van het gloednieuwe cross-duatlon circuit, maar nu de regering de geldende Covid-19 maatregelen verlengd heeft tot minstens 15 januari 2021 worden alvast twee manches naar een nieuwe datum verschoven. De cross-duatlon van Gent schuift op naar 28 maart 2021. De cross-duatlon van Zeebrugge, die normaal de Cross Duatlon Series zou openen op 10 januari, schuift nu door naar 7 februari 2021. Westrozebeke wordt nu de opener van het circuit op 30 januari.