Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Eerste twee manches van nieuw cross-duatlon circuit krijgen nieuwe datum in 2021
De cross-duatlon van Westrozebeke wordt de nieuwe opener van de Cross Duatlon Series (foto: 3athlon.be/Mario Vanacker)
Multisports

Eerste twee manches van nieuw cross-duatlon circuit krijgen nieuwe datum in 2021

Normaal hadden we in januari al kunnen uitkijken naar twee manches van het gloednieuwe cross-duatlon circuit, maar nu de regering de geldende Covid-19 maatregelen verlengd heeft tot minstens 15 januari 2021 worden alvast twee manches naar een nieuwe datum verschoven. De cross-duatlon van Gent schuift op naar 28 maart 2021. De cross-duatlon van Zeebrugge, die normaal de Cross Duatlon Series zou openen op 10 januari, schuift nu door naar 7 februari 2021. Westrozebeke wordt nu de opener van het circuit op 30 januari.