Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Klaar voor race-day in Daytona, Pieter Heemeryck in overzichtsvideo, start met nummer 9
Nieuws

Klaar voor race-day in Daytona, Pieter Heemeryck in overzichtsvideo, start met nummer 9

Het is race-day op de PTO Championship at Challenge Daytona vandaag. Om 16.00 Belgische tijd gaan de vrouwen van start voor een triatlon van 100 km (2 km zwemmen, 80 km fietsen en 18 km lopen). Maar wij kijken vooral uit naar de mannenwedstrijd, om 20.00 Belgische tijd, met Pieter Heemeryck tegen de wereldtoppers. De Domo-Scott triatleet figureert overigens, met Belgische vlag, in de overzichtsvideo van de afgelopen dagen hieronder. De PTO deelde zaterdag ook de rugnummers uit. Alistair Brownlee start met nummer 1, Pieter Heemeryck draagt het nummer 9.

Bij triatleten is er de populaire term: “Beat your bib-number”. Als Pieter daarin slaagt, wordt het sowieso een top-8 en dat zou in dit veld al een heel sterke prestatie zijn. Op 3athlon.be vind je nog een uitgebreid artikel met alles wat je moet weten over The Championship.

Deelnemerslijst mannen

Deelnemerslijst vrouwen

Volg de wedstrijden vanaf 15.30 live op de website van de PTO