Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hoezo, off-season? Arnaud Dely zet nog even een supersnelle 5 km onder de 13’30 neer…
Duathlon

Hoezo, off-season? Arnaud Dely zet nog even een supersnelle 5 km onder de 13’30 neer…

Topduatleet Arnaud Dely prikkelt al eens graag de tegenstand en niet alleen met woorden, maar zeker ook met daden. Of wat moeten we anders denken van zijn slotoffensief in dit bizarre jaar? Zijn supersnelle 5 km levert hem een Foto Van De Week op. Waarom? Omdat hij er minder dan 13’30 over deed. En met die snelle tijd zet hij alleszins collega’s Angelo Vandecasteele en Vincent Bierinckx op scherp. Want toen we vorige week de nieuwe Duatlon Series aankondigde, had Arnaud Dely het al over een 13’45 lopen in de laatste run. Waarop Angelo Vandecasteele reageerde dat hij dan een 13’44 zou neerzetten. En Vincent Bierinckx zou de twee wel volgen en het vervolgens in de spurt afmaken. En kijk, een week later voegde Arnaud de daad bij het woord. 13’28 over 5 km… Hoezo, off-season? 😉

En check hieronder zeker de opmerkingen van Arnaud, Angelo en Vincent bij onze post over de nieuwe Duatlon Series: