Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Blijven slapen bij Jan Frodeno? Ironman wereldkampioen wil cafe en hotel starten in Girona
Emma Snowsill en Jan Frodeno in hun toekomstige La Communa cafe/restaurant/hotel (foto: Instagram Jan Frodeno/RR)
Nieuws

Blijven slapen bij Jan Frodeno? Ironman wereldkampioen wil cafe en hotel starten in Girona

Het Spaanse Girona, vlakbij Barcelona, is de laatste jaren enorm populair geworden onder internatonionale triatleten als trainingsoord. Frederik Van Lierde heeft er een appartement en Marten Van Riel en Jelle Geens kregen in november in hun appartement nog bezoek van Bart Aernouts. Ook jan Frodeno is er vaak te vinden. De wereldkampioen Ironman gaat nu in Girona zijn droom achterna jagen. Samen met Emma Snowsill begint hij er aan La Comuna, een cafe/restaurant met op termijn ook een klein hotel eraan verbonden. Dat kondigde de Duitser op Instagram aan.

“2020 mag dan wel de wedstrijden hebben stilgelegd, maar dat betekent niet dat je je dromen niet meer kunt najagen. Al jaren wilden we een eigen café/restaurant en een klein, bijbehorend hotel open. Vanuit financieel oogpunt lijkt het misschien de slechtste periode om nu te openen (maar zover zijn we toch nog niet…), maar er is geen reden om dromen eindeloos te laten wachten,” schrijft Frodo op Instagram. Je kunt het project via de volgende pagina blijven volgen. 

Cam Wurf lacht met Frodo

De aankondiging van La Comuna krijgt heel wat reacties, met onder andere Frederik Van Lierde die de wereldkampioen Ironman feliciteerde. Maar zoals altijd was de leukste reactie die van Cameron Wurf, die graag plaagstootjes uitdeelt. “Voor 10 dollar wedden dat Emma die schup meer gebruikt heeft dan jij?”