Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Terug- en vooruitblikken met Seppe en Bobby: Jogclub Podcast te gast in 3athloncafe op 13 januari
Duathlon

Terug- en vooruitblikken met Seppe en Bobby: Jogclub Podcast te gast in 3athloncafe op 13 januari

In het eerste 3athloncafe van 2021, op woensdag 13 januari om 20 u., hebben we de Jogclub Podcast te gast en samen met Seppe Odeyn en Robrecht Paesen blikken we terug op 2020 en vooruit naar 2021. Uit het overzicht van de nieuwjaarswensen van de triatleten aan het begin van 2021 zagen we als rode draad dat veel atleten toch ook de mooie momenten van een raar jaar blijven onthouden. Laten wij dat ook doen, want onze 3athloncafes zijn een direct positief gevolg van de corona-crisis en we gaan dat ook in 2021 blijven doen.

Je kan ons 3athloncafe live meevolgen op de Facebookpagina van 3athlon.be of op onze 3athlon.be website op woensdag 13 januari om 20u. Heb je al vragen voor Seppe en Bobby? Laat het ons dan weten in de comments op facebook. En natuurlijk kan je tijdens de live-uitzending van het 3athloncafe op Facebook ook je comments en je vragen aan ons kwijt.

Ondertussen zijn pittige, sportieve quotes welkom bij Seppe Odeyn… En mocht je nog in de Sportoase van Leuven een zwemtraining afwerken, vergeet dan zeker niet je zwemschema rond te laten slingeren zodat Seppe zijn verzameling zwem-poëzie kan aanvullen. Ook kijktips zijn altijd welkom bij Seppe en Bobby. Hun meest recente Jogclub Podcast vind je op Spotify: