Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wereldkampioen Ironman of wereldkampioen veldrijden?
Frederik Van Lierde op het parcours van het WK Veldrijden (foto: Activ'Images/Frederik Van Lierde RR)
Foto van de Week

Wereldkampioen Ironman of wereldkampioen veldrijden?

Als je deze Foto Van De Week zo ziet, dan zou je bijna denken dat Frederik Van Lierde alsnog een nieuwe carriere zou ambiëren. Want is het nu wereldkampioen Ironman of wereldkampioen cyclo-cross? Zaterdagochtend slaagde Frederik er in om het parcours van het WK veldrijden in Oostende zelf eens te testen en zo te zien lukt het hem nog aardig goed om door het zand te geraken. De mannen van Activ’Images legden het vast op foto, zodat we mee kunnen genieten van deze Foto Van De Week. “Hier kon ik natuurlijk niet aan weerstaan, dit moest ik toch eens proberen”, aldus Frederik op social media…