Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
ABUS zet Triathlon ambities extra in de verf door samenwerking met Challenge Family aan te kondigen.
Gear

ABUS zet Triathlon ambities extra in de verf door samenwerking met Challenge Family aan te kondigen.

Dat helmleverancier ABUS steeds meer aan populariteit wint bewijst de visibiliteit binnen het profpeloton. Topatleten als Mathieu van der Poel en Alejandro Valverde zijn al enkele jaren te zien met de helmen van het Duitse bedrijf maar nu trekt ABUS naast wielrennen ook steevast de kaart van Triathlon. De Abus Gamechanger was al een populaire helm en binnenkort komt daar met de Gamechanger TRI nog een nieuw triathlonmodel bovenop. Met Challenge Family koos ABUS alvast voor een mooie partner om dit gloednieuwe model te lanceren.

Gamechanger TRI

De Gamechanger is een aerohelm die zowel binnen de wielerwereld als de triathlonwereld zeer populair is. Onder andere 3MD rijdt al enige tijd rond met de personaliseerde helmen van ABUS. Maar nu komt binnen het gamma van ABUS met de Gamechanger TRI een helm bij specifiek gericht op triathlon. Voor de lancering van de gloednieuwe helmen ging de nodige expertise vooraf in de windtunnel, niets werd dus aan het toeval overgelaten.

Samenwerking Challenge Family

Om de ’triathlonambities’ nog extra in de verf te zetten pakt ABUS uit met een samenwerking met Challenge Family, een mooie binnenkomer als je het ons vraagt. Ook de CEO van Challenge Family, Jort Vlam, reageert zeer enthousiast over deze nieuwe partnership:

” Naast het racen houden triathleten ook wel van een mooie uitstraling tijdens zowel races als trainingssessies. Het leek ons dan ook een cool idee om samen met ABUS een gepersonaliseerde Challenge Family triathlonhelm op de markt te brengen. Het geef nog die extra touch die nodig was om onze outfit af te werken. We twijfelden er dan ook geen moment over om deze samenwerking in het leven te roepen voor de volgende jaren.”

Wij zijn alvast benieuwd om binnenkort met de gloednieuwe ABUS GAMECHANGER TRI aan de slag te gaan!