Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironman-triatlete in TV-programma “Dag Dokter” op Play4
Cai Lesaffer en Sam Gyde, finishers van de Ironman Cozumel (foto: Sam Gyde)
Opvallend

Ironman-triatlete in TV-programma “Dag Dokter” op Play4

Vanaf maandagavond kan je op Play4 de nieuwe serie “Dag Dokter” volgen en wij zullen het met net iets meer interesse volgen wegens triatlete Cai Lesaffer die mee in beeld komt tijdens de uitoefening van haar job als huisarts. Cai is bij ons vooral bekend als Ironman triatlete en partner van age group topper Sam Gyde. Samen hebben ze er al heel wat Ironman triatlons overal in de wereld opzitten, vorig jaar nog in de Ironman Cozumel. Ze waren er ook al een aantal keer bij in Kona voor het WK Ironman in Hawaii. Maar deze keer wordt Cai gevolgd in haar eigen omgeving in Gent, als een van de huisartsen van WGC De Sleep in Gent.

Vanaf 1 februari kan je op Play4 (de nieuwe naam van tv-zender Vier) elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 19u50 gedurende een achttal weken “Dag Dokter” volgen, een reportage over 14 Vlaamse huisartsen in hun dagelijks werk. “WGC De Sleep in Gent, waar ik nu werk, heeft mij naar voor geschoven om mee te doen. Mijn bijdrage zal een weergave zijn over hoe uit comfortzones te treden en hoe om te gaan met nieuwe uitdagingen, gepakt met een rugzak vol heimwee naar vroeger, zo zal blijken. Een echte rouwverwerking. Maar het is goed zo nu,” laat Cai ons weten. Wij gaan alvast kijken…