Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Powerman lanceert Virtual Challenge: Twee keer al lopend en fietsend de wereld rond
Duathlon

Powerman lanceert Virtual Challenge: Twee keer al lopend en fietsend de wereld rond

Nog tot 5 maart kan je deelnemen aan de Powerman Virtual Challenge, een initiatief van de grootste long distance duatlon series om de duatleten wereldwijd in beweging te krijgen. Het doel is om twee keer de wereld rond te geraken in kilometers door alle deelnemers samen 10.000 km te laten lopen, 60.000 km te laten fietsen en nog eens 10.000 km te laten lopen. Het is het equivalent van 1.000 Powerman duatlons die meestal 10 km lopen, 60 km fietsen en 10 km lopen combineren. Iedereen kan, op zijn eigen tempo, deelnemen aan de Powerman Virtual Challenge, zolang je je trainingen maar vastlegt via sporthorloge of smartphone en deze uploadt naar het Powerman platform.

“Het idee is om alle Powerman atleten, hardlopers en fietsers over de hele wereld in deze tijden van sociale afstand een motiverende mogelijkheid en atletisch doel te bieden,” vertelt John Raadschelders, voorzitter van de International Powerman Association. “Onze motivatie is: verenigd zijn in duatlon en samen lopen, fietsen en lopen naar een gemeenschappelijk doel.
Onafhankelijk van nationaliteit, leeftijd, locatie of trainingsniveau heb je de kans om met je individuele hardloop- en/of fietsactiviteit (indoor of outdoor) bij te dragen aan ons challenge doel.”

Op de website van Powerman vind je alle informatie over de Powerman Virtual Challenge.