Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet Davy Casteleyn in Blind Getrouwd “Trouwen met een triatleet, je weet niet waaraan je begint…”
Triatleet Davy Casteleyn met petje van Kasper 'De Phil' Lagae (foto: EFC-ITC)
Fun

Triatleet Davy Casteleyn in Blind Getrouwd “Trouwen met een triatleet, je weet niet waaraan je begint…”

Sinds zondag 14 februari loopt de nieuwe reeks van Blind Getrouwd op VTM, normaal niet meteen iets wat we op 3athlon.be zouden delen, maar met triatleet Davy Casteleyn hebben we een goeie reden om het programma deze keer te volgen. De triatleet van EFC-Joda-ITC, de triatlonclub uit Izegem, stapte in het huwelijksbootje met de voor hem voordien onbekende Hanne De Vuyst. En op social media levert dat meteen hilarische reacties op. De leukste vonden wij: “Ocharme dat kind. Die trouwt met een triatleet. Die heeft geen idee waar ze aan begint…” En misschien moet Hanne onze tien tips voor een relatie met een triatleet eens nalezen 😉

In Blind Getrouwd geven twee onbekende personen elkaar het ja-woord en vervolgens worden ze wekenlang gevolgd om te zien of het bij een lange-termijn huwelijk blijft of tot een vroegtijdige scheiding leidt. Het is meteen een mooi proefondervindelijk onderzoek of en hoe een pril triatlon-huwelijk, met al die trainingsuren, aangepaste voeding en honderden paar loopschoenen, kan overleven 😉 Elke zondagavond te volgen op VTM! Davy hopen we dit jaar op 13 mei te kunnen volgen in de Argenta kwarttriatlon van Izegem, waar hij jaarlijks trouw aan de start staat. We zijn nu al benieuwd of Hanne dan naast de kant zal (mogen) komen supporteren…

We kunnen zijn kersverse bruid Hanne De Vuyst alleen maar adviseren om eerst ons populaire artikel eens heel nauwkeurig door te nemen, met ‘10 dingen die je moet weten als je een relatie begint met een triatleet‘.

https://www.3athlon.be/2020/02/14/10-dingen-die-je-moet-weten-als-je-een-relatie-met-een-triatleet-of-triatlete-begint/