Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wahoo brengt volledige Frontiers 2020 film uit met nooit vertoonde beelden – video
Extra

Wahoo brengt volledige Frontiers 2020 film uit met nooit vertoonde beelden – video

In 2020 was de reeks video’s van Frontiers 2020 van Wahoo Fitness een absoluut succes, met knappe filmpjes van onder andere gravel-biker Colin Strickland en triatlete Sarah True. Wahoo Fitness heeft alle opnames nu gebundeld in 1 lange documentaire van meer dan een uur, met nooitvertoonde beelden van de vijf Frontiers atleten. Dat Wahoo deze documentaire Frontiers 2020: Season One doopte, doet alleszins vermoeden dat er in 2021 een vervolg komt op de succesvolle documentaires. De video hieronder is nu integraal te bekijken op Youtube:

Op de schaal van Seppe Odeyn zou deze video als kijktip al snel sneuvelen want wielrenner Ian Boswell heeft het binnen de minuut al over het feit dat “fietsen vrijheid betekent” voor hem, een uitspraak waar Seppe in de Jogclub Podcast al eerder aangaf geen fan van te zijn. Maar de docu is toch zeer de moeite, vooral het gedeelte met Sarah True. De Amerikaanse toptriatlete heeft het over het gezinsleven, met getuigenissen van haar man en harloper Ben True, over de tegenvallende Spelen van 2016, de switch van korte naar lange afstand en veel meer…