Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Samen (virtueel) aan de toog op 4 maart met het Bioracer Online Cycling Café
Extra

Samen (virtueel) aan de toog op 4 maart met het Bioracer Online Cycling Café

Met het Bioracer Online Cycling Café wordt donderdagavond een ideaal moment voor wielergek Vlaanderen en fietsend Nederland. Opgedeeld in 2 blokken, neemt het Belgische sportkledingsmerk je mee langs de ins-and-outs van het Bioracer-hoofdkwartier en passeren enkele imposante wielerfiguren de revue! 

Grote fietsbeurzen zullen helaas nog even moeten wachten. Maar wachten? Dat waren ze intussen ook bij bioracer grondig beu. Daarom organiseert het bedrijf uit Tessenderlo in het eerste luik van de avond een gesprek met enkele Bioracer-grootmeesters. Zij brengen je graag op de hoogte van de vele aankomende nieuwigheden. Zo kom je alles te weten over de nieuwe zomercollectie, de weg richting Tokyo en nog veel meer!

Later op de avond schuif je virtueel aan bij de toog van Café Coureur. Hier ontvangt Karl Vannieuwkerke gasten als Serge Pauwels, Piet Rooijakkers, Loes Gunnewijk. Aan de toog bespreken zij de rol van Bioracer in het hedendaagse wielrennen en wat de toekomst nog allemaal te bieden heeft.

Wie er donderdagavond bij wil zijn dient zich alvast in te schrijven via volgende LINK. Wanneer je op tijd bent krijg jij misschien ook wel een flesje Kwaremont opgestuurd die je mee met de gasten aan de toog kan uitdrinken!