Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wie wordt de eerste triatleet die effectief oversteekt?
Omleiding voor triatleten in Drogenbos (foto: Lies Vanobbergen)
Foto van de Week

Wie wordt de eerste triatleet die effectief oversteekt?

Voor triatleten die in de buurt van Drogenbos passeren, is er tegenwoordig een alternatieve oplossing als je de normale omleiding op het fietspad langs het kanaal niet wil volgen. Triatlete Lies Vanobbergen van H3O, partner van vroegere long distance topper Stijn Roelens en triatlonmama van atleetjes Swat en Twan Roelens, bezorgde ons deze Foto Van De Week. “Dat bord staat in Drogenbos langs het kanaal op mijn route tussen Lembeek en Schaarbeek,” vertelt Lies. “Je moet daar al bijna 2 jaar omrijden in een industriezone omdat er werken zijn langs de oevers. Sinds een paar weken staat dit bord er. Ik vind het erg grappig , dan neem je de omleiding er met plezier bij…”

Wie het bord in Drogenbos geplaatst heeft, is voorlopig een raadsel. Ook is het niet duidelijk of er al triatleten geweest zijn die de afgelopen weken het advies gevolgd hebben en de oversteek gemaakt hebben. Lies zelf was er nog niet aan toe. “Ik durfde nog niet, het is voorlopig nog te fris ’s ochtends,” liet de Tribe-atlete weten. En dus zijn we benieuwd naar de eerste triatleet die tot in Drogenbos fietst, daar het kanaal overzwemt en aan de andere oever verderloopt… Foto’s zijn natuurlijk noodzakelijk 😀 Of geniet gewoon van deze wel heel aparte Foto Van De Week…