Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jan Frodeno mag dan toch naar de VS vliegen en deelnemen aan Challenge Miami triatlon
Ironman Hawaii wereldkampioen Jan Frodeno op 1 in de World Ranking
Nieuws

Jan Frodeno mag dan toch naar de VS vliegen en deelnemen aan Challenge Miami triatlon

Ironman wereldkampioen Jan Frodeno is dan toch onderweg naar de Verenigde Staten om er vrijdag als één van de topfavorieten deel te nemen aan de Challenge Miami triatlon, nadat hij vorige week eerst de toegang tot het vliegtuig geweigerd zag omdat hij geen reis-uitzondering op zak had. Zijn management lijkt hemel en aarde te hebben bewogen om de Duitse topfavoriet tóch nog op het vliegtuig naar Miami te krijgen en dat wierp zijn vruchten af, want Frodeno maakte dinsdag kenbaar dat hij dan toch onderweg is naar de VS. En zo krijgt Bart Aernouts er een extra concurrent bij…

“Het zijn een paar hectische dagen geweest,” zegt Frodo op Instagram. “Heel veel telefoontjes en mails, heen en weer. Ik ben op het vliegveld. Vrijdag is de eerste race van het seizoen. Ik kan niet wachten. Ondanks alle ‘ups’ en ‘downs’ gaat het goed. Ik kijk ernaar uit om een dutje te doen tijdens de vlucht en straks aan de andere kant mijn benen weer te kunnen strekken.”

Met nog drie dagen te gaan tot Challenge Miami, heeft de Duitser kans om alles op orde te maken en te wennen aan de nieuwe tijdzone. Om 19.00 uur Belgische tijd zal een indrukwekkend lijstje profatleten het tegen elkaar opnemen op de Homestead-Miami Speedway. De race zal uitgebreid live te volgen zijn.