Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zwemt triatleet Sebastian Kienle sneller crawl dan topzwemmer Marco Koch in schoolslag? – video
Wedstrijdje op stage tussen Sebastian Kienle (vooraan) en Marco Koch
Opvallend

Zwemt triatleet Sebastian Kienle sneller crawl dan topzwemmer Marco Koch in schoolslag? – video

Op papier zou je wellicht verwachten dat je met borstcrawl sneller bent dan met schoolslag en dat ben je in principe ook. Maar geldt dat ook als je toptriatleet Sebastian Kienle tegenover topzwemmer Marco Koch zet. De twee Duiters namen het voor de grap tegen elkaar op tijdens een trainingskamp op de Canarische Eilanden en in onderstaande video kun je zien hoe dat afliep. Misschien zegt de uitleg van Sebastian Kienle overigens al genoeg. “De race was over voordat hij überhaupt was gestart.” Koch is overigens niet de eerste de beste zwemmer: hij won verschillende WK- en EK-titels op de schoolslag.

“Je had niet mogen ademen…”

Sebastien Kienle, de Ironman wereldkampioen van 2014 en één van de populairste triatleten wereldwijd, staat niet echt bekend om zijn zwemkwaliteiten. De reacties op zijn Instagram-video zijn dan ook navenant, met als grappigste de reactie van een andere Duitse toptriatleet Florian Angert. “Je had niet mogen ademen, dat was je grootste fout,” lachte Angert, waarop Kienle reageerde dat hij zo lang zijn adem niet kan inhouden. Het filmpje kreeg al meer dan 300 reacties en is al bijna 100.000 keer bekeken…