Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Veldloop-kampioen John Heymans volgt toptriatleten: “Ik kende Arnaud en Jelle al als snelle lopers”
Bobby Paesen, John Heymans en Seppe Odeyn in zijn eigen driekleur (foto: Jogclub Podcast)
Nieuws

Veldloop-kampioen John Heymans volgt toptriatleten: “Ik kende Arnaud en Jelle al als snelle lopers”

Februari is een topmaand geweest voor John Heymans met een Belgische titel indoor op de 3.000 meter en een week later ook de nationale driekleur op het BK veldlopen, waar hij in de kopgroep het gezelschap kreeg van triatleten Arnaud Dely en Jelle Geens. En dat blijken geen onbekenden te zijn voor de 22-jarige atletiek-topper, zo leren we uit de meest recente aflevering van de populaire Jogclub Podcast. “Ik volg Jelle en Marten Van Riel al langer, vooral via Instagram, want het zijn echte topsporters. Ik vraag me wel af wie eigenlijk de snelste van de twee is…”

Op een paar weken tijd heeft atletiekminnend België de goedlachse John Heymans helemaal leren kennen. Hij zit nooit om een straffe uitspraak verlegen, getuige zijn “Ik ben hier niet om Netflix te kijken” uitspraak en de oproep tot meer media-aandacht voor Isaac Kimeli in het interview met Sporza na het BK verlopen. En dat bleek ook uit zijn passage in de Jogclub Podcast waar hij vorige week te gast was bij Seppe Odeyn en Bobby Paesen. Hij stelde de twee triatlonkenners zelfs de aartsmoeilijke vraag wie nu de snelste triatleet is, Jelle Geens of Marten Van Riel. Een debat dat Seppe en Bobby niet helemaal wilden aangaan. Verder ging het ook over Arnaud Dely en zijn supersnelle 5 km van december 2020. Beluister dit en veel meer in de aflevering van de Jogclub Podcast: