Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Callant blijft sponsoring in triatlon verderzetten, contract met 3VL voor 4 jaar verlengd
Nieuws

Callant blijft sponsoring in triatlon verderzetten, contract met 3VL voor 4 jaar verlengd

Callant is en blijft de sportiefste verzekeringsmakelaar van het land, dat bleek eens te meer deze week met het afsluiten van een nieuw sponsoring-contract tussen Callant en Triatlon Vlaanderen. Callant werkt de komende 4 jaar opnieuw samen met 3VL, de Vlaamse triatlon- en duatlon federatie. Eerder had Peter Callant, ondanks het bizarre corona-jaar 2020, ook al de verdere samenwerking met 3athlon.be verlengd in 2021, wat betekent dat we het 15de jaar op rij ingaan van samenwerking. Callant was er al bij als partner bij het prille begin in oktober 2005. “Ik nam zelf als triatleet deel aan 3 Ironman wedstrijden. Een memorabele ervaring waar ik met veel trots op terugkijk. Sport is belangrijk voor mij, ik wil graag emotioneel, mentaal en fysiek fit zijn,” aldus Peter Callant.

Ook de komende 4 jaar zullen de leden van Triatlon Vlaanderen verzekerd zijn via de sportiefste makelaar van het land. Hiermee onderstreept Callant de gezamenlijke ambitie om een veilig sportklimaat voor alle  tri- en duatleten te garanderen. Dit doet Callant onder andere door te voorzien in een uitgebreide verzekering burgerlijke aansprakelijkheid én lichamelijke ongevallen, zowel tijdens club- als individuele trainingen in binnen- en buitenland.  

Peter Callant: “Sport is belangrijk voor mij”

Nu de sportsector het meer dan ooit moeilijk heeft, toont Peter Callant opnieuw zijn hart voor een sport die hem nauw aan het hart ligt. “Enkele jaren geleden nam ik zelf als triatleet deel aan 3 Ironman wedstrijden. Een memorabele ervaring waar ik met veel trots op terugkijk. Sport is belangrijk voor mij, ik wil graag emotioneel, mentaal en fysiek fit zijn.”, aldus Peter Callant.

“Ondanks het feit dat onze sales- en marketingstrategie zwaar onder druk is komen te staan sinds we worden geconfronteerd met COVID-19, willen we absoluut blijven investeren in verbinding en zichtbaarheid door middel van sportsponsoring. Sport en cultuur zorgen voor verbinding en brengen mensen samen.” Iets wat sinds maart 2020 niet meer vanzelfsprekend blijkt te zijn. “Voor ons als verzekeringsmakelaar is contact met klanten erg belangrijk. Door hen uit te nodigen op sportevenementen willen we hen op een leuke manier en in een unieke omgeving bedanken voor het vertrouwen.”  

“Verbindende kracht van sport”

Vertrouwen dat ook Callant duidelijk heeft in Triatlon Vlaanderen. Met een verlenging van deze sponsordeal wil Callant Insurance & Financial Advice het imago van #sportiefstemakelaar nog meer kracht bijzetten. “Met deze sponsordeal willen we ons netwerk verder uitbreiden in Vlaanderen en tegelijk alle tri- en duatleten de nodige gemoedsrust bezorgen door hen optimaal te verzekeren tijdens hun sportbeoefening.”  

“Voor Triatlon Vlaanderen is het creëren van een veilige sportomgeving reeds langer één van de prioriteiten, onze jarenlange samenwerking met Callant draagt hiertoe bij. We delen het geloof in de verbindende kracht van sport en zetten hier in de toekomst extra op in.”, aldus Michaël Schouwaerts, voorzitter van Triatlon Vlaanderen. Naast een uitgebreide verzekering ondersteunt Triatlon Vlaanderen haar clubs en organisatoren bij het creëren van een veilig aanbod zowel tijdens trainingen als wedstrijden. “Zo waren we bij de eersten om onze redders te voorzien van een coronaveilige bijscholing, ondersteunen we onze organisatoren om veilige wedstrijden aan te bieden en geven we bijzondere aandacht aan de preventie van grensoverschrijdend gedrag binnen onze clubs.”  

Verzeker je triatlonfiets

Callant Insurance heeft reeds langer een grote liefde voor tweewielers. Dit vertaalt zich onder andere in de Fietsomnium die online kan worden afgesloten. Dé polis die uw fiets verzekert tegen diefstal, materiële schade en bijstand. Dankzij Fietsomnium fietst u in alle gemoedsrust. Geen ingewikkeld papierwerk en een concurrentiële premie vormen de sleutels voor het massaal succes. Dankzij deze samenwerking genieten alle leden van Triatlon Vlaanderen van een korting bij het afsluiten van een nieuw contract.

Op dit moment heeft Callant voor bezoekers van 3athlon.be ook een interessante campagne lopen met een mooie korting op je auto-verzekering: