Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Openwater-seizoen start begin mei met zwemwedstrijd, trainingen en wetsuit-testdagen
Het Bastion in Kinrooi is een voorbeeld van een toegelaten open water locatie (foto: Trisport MnK)
Extra

Openwater-seizoen start begin mei met zwemwedstrijd, trainingen en wetsuit-testdagen

Op zaterdag 1 en zondag 2 mei gaat eindelijk weer het openwater-seizoen van start en dat is goed nieuws voor veel triatleten die er naar uitkijken om opnieuw buiten te kunnen zwemmen. Bovendien is het eerste openwater-weekend meteen erg goed gevuld. In Zuienkerke is er op 1 mei meteen een openwater-zwemwedstrijd voor triatleten en zwemmers en met heel wat nevenprogramma’s. In Kinrooi starten ze bij het Bastion met de eerste openwatertraining met wetsuit-testdag van Triathlon24.be. En op 2 mei is er in Jabbeke aan het klein strand de kick-off van het openwater-seizoen met de eerste trainingen en een wetsuit-testdag van Z3R0D, in Willebroek kan je dan terecht voor de tweede wetsuit-testdag van Triathlon24.be…

Openwater zwemwedstrijd in Zuienkerke

https://www.instagram.com/p/CMpJxy0BSkT/

In domein Polderwind in Zuienkerke, vlakbij de Belgische kust, organiseert Bro.Go in samenwerking met Z3R0D de eerste competitie van 2021: een openwater-zwemwedstrijd over 500 en 1.500 meter en een 4×500 relay team-wedstrijd. Met een prijzenpot van 3.000 euro en veel randactiviteiten belooft het meteen voltreffer te worden. Bij Bro.Go zorgen ze ervoor dat het corona-protocol strikt gevolgd wordt waardoor het vertrouwen groot is dat de wedstrijden sowieso covid-19-proof kunnen doorgaan.

Alle informatie vind je op de website van Bro.Go.

Start openwaterseizoen in Bastion en wetsuit-testdag

https://www.instagram.com/p/CMrR9PWFCS4/

Het Bastion in Kessenich, deelgemeente van Kinrooi, is sinds 2019 een schoolvoorbeeld van een perfect gereguleerde en goed beheerde openwater-locatie. Triatlonclub TrisportMnK opent er op zaterdag 1 mei zijn openwater-seizoen met de eerste trainingen. Ook hier geldt dat je je op voorhand moet aanmelden. Tegelijk met de openwater-kickoff is er ook een wetsuit-testdag van Triathlon24.be met veel verschillende merken, maar ook met het volledige BTTLNS-gamma.

Meer informatie op de website van TrisportMnK en op de website van Triathlon24.be

Open water kickoff Jabbeke voor het goede doel

https://www.instagram.com/p/CMsP0WoBtjJ/

Op zondag 2 mei ben je welkom aan het Klein Strand in Jabbeke, bekend als startlocatie van de 111 triatlon van Jabbeke. Natuurlijk kan Marino Vanhoenacker voor eigen volk niet ontbreken en we hoorden alvast dat hij gezelschap zou krijgen van nog een paar kleppers uit de regio. Alle inkomsten van de kick-off gaan naar het Kinderkankerfonds. Je kan tussen 10 en 17 u. komen zwemmen, er zijn leuke prijzen te winnen en je kan het volledige gamma Z3R0D wetsuits testen.

Alle informatie vind je op de website van Bro.Go.

Triathlon24.be wetsuit-testdag in Hazewinkel

https://www.instagram.com/p/CMukdTdBstb/

Het Hazewinkel Sport Vlaanderen domein in Willebroek, waar vorig jaar nog een geslaagde corona-proof triaton werd georganiseerd, werd in 2020 toegevoegd aan de locaties waar openwater zwemmen toegelaten wordt. Hier openen ze op zondag 2 mei het openwater-seizoen. Als extra kan je de wetsuit-specialisten van Triathlon24.be er aantreffen met een ruime keuze aan BTTLNS, Aquaman, Zone3, Sailfish en 2XU wetsuits…

Meer info op de website van Triathlon24.be