Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uur Lectuur: Overheerlijke recepten en absolute aanraders voor fietsliefhebbers bij Uitgeverij Lannoo
Foto's 3athlon.be - Just Jean Media
Tips

Uur Lectuur: Overheerlijke recepten en absolute aanraders voor fietsliefhebbers bij Uitgeverij Lannoo

Zoals jaarlijkse gewoonte kregen we van Uitgeverij Lannoo opnieuw wat lectuur in de bus, meer dan welgekomen dezer dagen. De kookboeken van topsportdiëtiste en foodie Stephanie Scheirlynck waren voor ons niet langer onbekend dus waren we zeer enthousiast toen we te horen kregen dat er tweede deel van ‘Het Sportkookboek’ uitkwam. Daarnaast trok Grinta Magazine vorig jaar Europa rond om menig fietsliefhebbers te laten watertanden van wat voor mooie fietsroutes de verschillende bezochte locaties in petto hebben.

HET TOPSPORTBOEK 2

Stephanie Scheirlynck maakte voorbije jaren alvast naam en faam binnen de wereld van sportvoeding. Tal van topatleten zoals Nafi Thiam en Greg Van Avermaet alsook wielerteam Trek-Segafreda laten zich bijstaan door Stephanie. Maar sinds enkele jaren brengt ze ook haar eigen kookboeken uit vol met lekkere en uitgebalanceerde gerechten. In deel twee van ‘Het Sportkookboek’ passeren 80 nieuwe recepten de revue, opnieuw verdeeld over ontbijtgerechten, middag – en avondmalen of heerlijke tussendoortjes.

Meer dan een kookboek

De sportkookboeken van Stephanie Scheirlynck zijn meer dan enkel kookboeken. Naast de vele nieuwe recepten vind je er ook heel wat info terug over wat allemaal belangrijk is voor ieder atleet. Daarnaast wordt ook duidelijk het verschil weergegeven tussen voeding tijdens rustdagen of wat je het beste eet de week voor je grote doel. Tussen de 80 gerechten kan je kiezen tussen een bereiding die je in 1,2,3 op tafel kan brengen of een uitgebreid recept waarna je gezellig met vier kan tafelen en ondervinden dat gastronomie en sportvoeding helemaal geen tegenpolen hoeven te zijn.

CYCLING HOTSPOTS

Grinta Magazine is de referentie wanneer we spreken over wielerbladen. Heel wat geabonneerden kunnen meermaals per jaar genieten van diverse verhalen of van vele productreviews. Met Cycling Hotspots koos hoofdredacteur Frederik Backelandt volop voor beleving en avontuur. Hij stuurde vorig jaar zijn redactieteams uit richting 12 wielerhotspots binnen Europa. Dit resulteerde in dit mooie fotoboek vol met handige tips zodat iedere wielerliefhebber gewapend is om deze unieke locaties te kunnen exploderen.

Twaalf unieke locaties

Cycling Hotspots biedt diverse locaties aan wat resulteert tot een breed doelpubliek. Diegene die het liever wat dichter bij huis zoeken krijgen de regio Oudenaarde te zien op een andere manier of kunnen watertanden wanneer ze zien hoe Valkenburg zich terecht een fietsmekka mag noemen. Voor de internationale avonturiers is er keuze in overvloed tussen de gebieden of steden in Frankrijk, Spanje en Italië. Dit boek mag zich terecht een toegankelijke handleiding noemen voor je toekomstige fietsvakantie die hopelijk weldra opnieuw mag gepland worden.

Volg zeker komende dagen de socials (Facebook, Instagram) van 3athlon.be op de voet en maak kans om een van deze topboeken te winnen!